Ainutlaatuiset kohteet hevosen selästä koettuna

Maapallon kokeminen kahdella jalalla on yksi asia, mutta neljällä jalalla saat paljon hienomman ja ikimuistoisemman näkökulman. Ratsastusmatkojen avulla voit harrastaa intohimolla tai löytää uusia taitoja, pysyt kunnossa, aktiivisena ja näet samalla uskomattoman luonnonkauniita maisemia ympäri maailmaa. Mongolia, Marokko, Italia ja Intia; missä vain haluat vaeltaa, satulaa ja päätyä ulos, sillä tämä on yksi parhaista tavoista nähdä maailma ja tehdä uusia ystäviä. Alla poimintoja upeista ratsastusmatkailukohteista ympäri maailmaa.

Luvatut matkakohteet ratsastajillle

1. Okavango Delta, Botswana

Okavango Delta, Botswana
Okavango Delta, Botswana

Matkalta löydät krokotiilejä, kun ratsastat kanavien läpi ja samalla seuraat seeproja, kirahveja, elefantteja, leopardeja ja virtahepoja maailman suurimman sisämaan suistossa, Okavango Deltassa.

Jos lennät Maun viehättävästä safari-kaupungista, ymmärrät, miksi hevosafarit ovat niin hyvä tapa viettää aikaa luonnossa. Yötä vietetään Macatoo Campissa.

Ratsastuksen jälkeen palvelutarjoaja voi tarjota kynttiläillallisia ja ainutlaatuisia puumajoja tai ylellistä telttamajoitusta.

AfricanHorseback Safaris, Maun, Botswana

2. Hovsgolin maakunta, Mongolia

Mongolian portaillla elämä määräytyy sään mukaan, kuten se on ollut pronssikaudesta lähtien. Ratsastajat matkaavat yhä laajoille niityille, vuorien ja joen laaksojen muuttuviin vuodenaikoihin, Mongolian ”tummansininen helmi” tunnetaan alppimaisesta maisesmastaan ja Hovsgol-järvestä, jonka varrella on harvaan asuttuja rantoja ja jotka ovat pysyneet aidosti koskemattomana.

Voit tutustua paikallisiin asukkaisiin, jotka ovat halunneet jäädä tähän eristettyyn alueeseen, kuten Tsaatan-perheitä, jotka pitävät poroja kotieläiminään.

Matkalla ratsastajat valmistautuvat äärimmäiseen maastoon kaukaisissa paikoissa ja saavat harvinaisen mahdollisuuden kokea yhden viimeisistä nomadisista hevoskulttuureista planeetalla.

Nomadic Expeditions, Monroe Twp

3. Torres del Painen kansallispuisto, Patagonia, Chile

Andes-vuorten rosoiset huiput luovat ristiriitaisen näyn luonnonvaraisten pampojen, Chilen pehmeiden niittyjen, Torres del Painen kansallispuistossa Patagoniassa.

Ekologinen kiertue muinaisten metsien, jokien ja laaksojen läpi. Päivän päättyessä ratsastajat voivat levätä kuumissa kylvyissä.

Näet nämä monipäiväiset seikkailut, joiden etäisyydet vaihtelevat välillä 20-40 kilometriä, joten sinun on oltava kokenut vaellusratsastuksilla.

Blue Green Adventures, Puerto Natales, Chile

4. Cappadocia, Turkki

Cappadocia, Turkki

Cappadocian maisemat ovat eksoottisia paikka tutkia hevosen selästä. Polut kulkevat kylästä kylään muukalaisten keijukivien keskellä – outoja kalliomuodostelmia, joista alue on kuuluisa – entiset bysanttilaiset kirkot, vuosisatojen vanhat luostarit ja maanalaiset kaupungit.

Voit tavata turkkilaisia, jotka elävät edelleen perinteisessä elämäntyyliin vanhoissa kylissä, jotka on veistetty alueen pehmeästä kivestä. Voit leiriytyä tähtien alla tai oleskella perheomisteisissa viileässä luolahotellissa, nauttia maukkaita paikallisia ruokia ja voimakasta turkkilaista teetä.

Kirkit Voyage, Istanbul Turkki

5. Ring of Kerry, Irlanti

Useimmat kävijät kiertävät Ring of Kerryä autolla tai kiertuebussilla, mutta hevosella voit rauhassa tutustua järviin, vuoriin ja kävellä dramaattisten rantojen ohitse, jotka johtavat vanhojen mökkien vieressä olevien yksinäisten hawthorn-puiden päähän. Paikalliset sanovat, että tämä on pyhä tapaamispaikka. O’Sullivan-perhe, joka on hyvin perehtynyt paikalliseen loriin, on ollut johtava ratsastaja täällä vuodesta 1968 lähtien. O’Sullivan usein tervehtii vieraita ratsastuksen päättyessä hyvin menestyneen whirkey-näytelmän kanssa.

Killarneyn ratsastustallit, Ballydowney, Killarney, Co. Kerry

6. Golden Circle, Islanti

Islannin pienet hevoset liukuvat laavikenttien läpi täällä. Niiden ainutlaatuinen liikkumismuoto, nimeltään lata, antoi islantilaisille mahdollisuuden käyttää näitä hevosia yksinomaisena kuljetusmuotonaan vuosisatojen ajan.

Voit yhdistää ratsastusta vierailuihin Islannin parhaimmista nähtävyyksistä, mukaan lukien mahtavat Gullfossin vesiputoukset ja kuumat lähteet. Voit viettää yötä paikallisissa tiloissa tähtien alla. Mutta parasta tällä matkalla ovat pienet hevoset. Vaikka pienet, nämä vahvat Viking-hevoset ovat niin kovaa tekoa, ettei heitä voi kutsua poneiksi.

Ishestar, Sörlaskeið 26, 220 Hafnarfjörður, Islanti

© 2021 Ponipiha